19 december 2008

Yippie!!
Idag fick jag min bok, "Väldigt Virkat"!!! Oooo så mycket fina saker det fanns i den!! Är väldigt nöjd med mitt köp! Skall nu försöka lägga upp lite bilder på vad jag har virkat...:) bland annat är det en katt från lionbrand,tomtar från Fröken Elsas blogg,en liten skål jag fick inspiration från ett mönster från Ravelry (tvärr hade jag inget florsocker hemma så jag kunde inte stärka den men jaja det får bli nästa gång).Och att inte glömma,hihi mina första virkade filurer,gratismönster från madebyyou.Dom var mitt första virkprojekt,så dom är inte så vackra...hihihi.


Tomtar från Fröken Elsa!


Katt från lionbrand

17 december 2008

Trööögt!

Hej hopp!

Har inte hänt så mycket på min blogg här,,,hihi har inte riktigt hajat hur man gör än. Ska försöka lägga upp bilder på lite smått o gott jag har virkat. Jag ska försöka virka lite julklappar ikväll tänkte jag...få se hur många det blir :)

16 december 2008

Väldigt Virkat..

Har beställt en bok till mig själv i julklapp :) "Väldigt Virkat" heter den,ska bli spännande o se vad det finns för kul i den!!

15 december 2008

Min första blogg!

Nu har jag alltså lagt upp min första blogg. Här vill jag dela med mig av mina virkalster och gärna få tips från er andra bloggare!!