05 juni 2009

En liten update :)

Hej Hopp!!
Det var väldigt längesedan jag lade upp bilder på virkat men nu e det dags igen :)

Här är väskan jag virkade klart när jag låg inne på sjukhuset för gallan,blev ju inte så vacker men jag är nöjd ändå :) Det är ju faktiskt första väskan jag virkat!


Har en liten ängel som för tur med sig som får följa med dit väskan går...;) Sådana här små godingar hittar ni på www.voodolls.se

Mönstret på väskan hittar ni på http://attic24.typepad.com/weblog/crochet-bag.html


Sen har jag virkat en nåldyna a la princesstårta från boken "Virka Amigurumi" av Mia Bengstsson!!! Tycker den blev så söt! Så det ska "bakas" mer små tårtor!! Hon är så duktig Mia och jag verkligen älskar hennes bok! Har du den inte så köp den...NU!!!
Håller just nu på med att virka en filt/pläd av garner som bara ligger o tar plats i vardagsrummet. Virkade bara luftmaskor den längden jag ville ha och sen fortsatte jag med stolpar,fram o tillbaka,fram o tillbaka...hihihi ganska tråkigt men det är ett perfekt projekt framför tvn! Modellen som visar pläden heter Samson,han vill bara påpeka att färgerna inte är hans val!

Jag och Samson önskar er en trevlig fredag!!

//Linda

5 kommentarer:

 1. Vilken fin väska, jag tycker det är så fint med kombinationen grönt och rosa. Lite rogivande och så gillar jag prinssesstårta också.

  Blev även lite extra förtjust i bordsunderläggen. skall försöka mig på något sådant när jag hinner.

  :) Pom

  SvaraRadera
 2. Så har nu hittat till din blogg. :) Älskar att läsa bloggar där man virkar "gurumi". Kan tyvär inte läsa och fälja mönster eftersom jag inte vet hur man gör dem olika maskorna men kör ändå lite på fri hand... :P
  Men skulle inte skriva om mig själv utan tänkte "säga" att jag gillar bloggen och att Samson är alldeles för sött. ;D
  -matilda

  SvaraRadera
 3. Hej Matilda kul att du hittat hit :) Samson tackar för komplimangen ;)

  SvaraRadera
 4. Du har en liten award i min blogg
  http://virkaholic.blogspot.com/2009/06/froken-elsa-lottar-ut.html

  SvaraRadera
 5. Du klickar på awarden i min blogg, får upp den som egen bild och så högerklickar du på den, väljer spara som och sparar ner den på din dator, sedan laddar du upp den som en vanlig bild :)

  SvaraRadera